Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
ISO Rihner Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Termoizolatii reabilitare hale
6 €
Brand
Spuma Poliuretan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sunteti in posesia unei hale vechi, al unui spatiu de depozitare, casa in rosu, acoperis neizolat termic sau hidro?

Izolatia cu o garantie de peste 40 ani, coeficient termic mare, si pereti care respira, sunt cateva din atuurile spumei poliuretanice aplicate.

Demolarea si reconstruirea unei hale poate costa sute de mii de Euro, dar izolarea termica cu PoliUretan Rigid (PUR) proiectat echivaleaza cu 2-3 rate lunare de chirie si dureaza cateva zile. Cu ajutorul PUR proiectat se pot izola atat peretii cat si pardoseala si acoperisul chiar daca acesta este din tabla ondulata.

PUR este un strat continu si etans format din spuma cu microcelule inchise (95%) ce tin captiv un gaz inert din punct de vedere termic ceea ii da proprietatile izolante superioare polistirenului si vatei minerale deci grosimea poate fi mai mica dar cu acelasi beneficiu.

Poliuretanul are si proprietati hidroizolante si ignifuge, dar la cererea clientului poate fi tratat prin ignifugare pentru a satisface unele reglementari.

Sper că veţi găsi propunerea noastră deopotrivă atractivă şi interesantă. Pentru orice întrebări sau observaţii vă rog să mă contactaţi telefonic la 0786262177 pe facebook: isorihner.oradea.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura